Hirdetés

Eltűnt a steames Final Fantasy XII-ből a Denuvo

|

A Square Enix kivette a játék PC-s változatából a másolásvédelmet, és egyúttal hozott némi újdonságot is.

Hirdetés

A konzolos megjelenéseket követően 2018-ban PC-re is befutott a felújított Final Fantasy XII: The Zodiac Age, aminek hála egy újabb platformon vált játszhatóvá a Square Enix kipofozott klasszikusa. A fejlesztők pedig nemrég hoztak is egy kisebb frissítést hozzá.

Hirdetés

Az első újdonság, hogy kikerült a játékból a Denuvo, így most már azok is élvezhetik a kalandot, akik eddig esetleg a másolásvédelem miatt kerülték el azt. Továbbá már az Xbox One-os és Nintendo Switch-es változatok mellett már PC-n és PS4-en is egyszerűen változtathatjuk meg a munkánkat játék közben a job reset funkcióval, továbbá végre elérhető a három szettre kibővített Gambit rendszer is.

Ti próbáltátok már a játékot PC-n?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)