Hirdetés

PC-re is megjelenik a felújított Final Fantasy XII

|

A tavalyi PS4-es megjelenés után PC-re is jön a Final Fantasy XII: The Zodiac Age, ráadásul már csak néhány hetet kell várnunk a rajtra.

Hirdetés

Az utóbbi években egyre több Final Fantasy-epizód jelent meg PC-re, legyen szó akár az eredeti kiadásokról, akár felújított verziókról. A Final Fantasy XV: Windows Edition előtt ezt a sort egy újabb címmel gyarapítja a Square Enix, egész pontosan az FF XII-t adják ki számítógépekre.

Hirdetés

Az eredetileg 2006-ban, kizárólag PlayStation 2-re megjelent játék felújított változata, a Final Fantasy XII: The Zodiac Age tavaly jelent meg PS4-re, ez érkezik meg három hét múlva PC-re néhány különleges újdonsággal. A február 1-jén kiadásra kerülő port támogatja a 21:9-es képarányt, sőt, akár három normál szélesvásznú monitoron és illetve 60 fps-sel is játszhatunk majd. A modernizált látvány és finomhangolt játékmechanizmusok mellé választhatjuk az eredeti zenei aláfestést, az újrahangszerelt, vagy a soundtrackhez felvett változatot is. Lesz egy New Game+ és egy New Game- mód, illetve a Max-out csalás aktiválásával maximális számú gilt és licenc-pontot adhatunk a karakterünknek.

Ti bepótoljátok PC-n a klasszikus részt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)