Hirdetés

Final Fantasy XIII-2 demót a népnek!

|

A Square Enix hivatalos úton is megerősítette, amit eddig csak sejthettünk: a Final Fantasy XIII-2 kipróbálható verziójának megjelenési dátumát.

Hirdetés

A Square Enix sikersorozata a Final Fantasy XIII-2 személyében már a sokadik alkalommal szórakoztatja játékosok ezreit, nem csoda hát, ha megjelenését - kis túlzással - úgy várják bizonyos körökben, mint a messiást.

Mindenesetre a XIII-2 a XIII egyenes folytatásának tekinthető, a sztori folytatódik, a játékmenet pedig ugyanazon elemekből táplálkozik. A játék kipróbálható verziója a hét közepén, 11-én  kerül fel Xbox Live-ra és PlayStation Network-re, az európai teljes verzió azonban február harmadikáig várat magára.

Ide kapcsolódik az a hír is, hogy a CNG.HU és a Square Enix Ltd. szerződést kötött konzol- és PC-játékok magyarországi forgalmazására, az első Square Enix játék éppen a Final Fantasy XIII-2 lesz, amely az ő gondozásukban jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)