Hirdetés

Final Fantasy XIII-2 - Launch Trailer

|

Ami emellett a jó hír, hogy a játék megjelenik a héten!

Hirdetés

A Final Fantasy XIII-2 a Final Fantasy XIII folytatása, melyből 2010 márciusi megjelenése óta 6,2 millió példány kelt el világszerte. A folytatás minden szempontból komplettebb és számos lehetősége a többszöri végigjátszást támogatja.

A Final Fantasy XIII-2 története az előző rész ismerete nélkül is teljes mértékben élvezhető, de a sorozat rajongói számos utalást találnak majd az előzményekre - ez így korrekt, úgy gondolom.
Elágazó sztorivonalak és jóval több felfedezendő rejtély segíti a játékosokat abban, hogy létrejöjjön a nagy kaland – nagyobb a változatosság, több a döntési lehetőség és személyre szabottabb az élmény.
Az új, Historia Crux nevű rendszer a Final Fantasy játékokban eddig soha nem látott szabadsággal és választási lehetőségekkel ruházza fel a játékost. Az idő szálainak kibogozása alapvető fontosságú a teljes történet megfejtéséhez - és az agy összebogozásához, ha nem figyelünk.
A Final Fantasy harcrendszere átesett egy továbbfejlesztésen. A Cinematic Action jelenetek és az innovatív harci óra jutalmazni vagy büntetni fogja a játékosokat, egyúttal pedig újabb lehetőségeket és változatosságot hoznak a csatákba.Több, mint 150 féle lény népesíti be a világot, melyek mindegyike felvehető a játékos csapatába, így mindegyikkel akár harcolni is lehet!

A Final Fantasy XIII-2 hazai megjelenéséig már csak hármat kell aludnunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)