Hirdetés

Final Fantasy XIII - 2010 végén Európában

|

Hozzávetőlegesen egy esztendővel szigetországi megjelenése után kerül forgalomba Európában a Final Fantasy XIII.

Hirdetés

A tizenharmadik Final Fantasy epizód munkálatait producerként koordináló Yoshinori Kitase szeretné lerövidíteni az amerikai és európai verziók lokalizációs feladatait és minden eddig megjelent Final Fantasy játéknál gyorsabban szétszórni a nagyvilágban. Tradicionálisan Amerikában hat hónappal, míg Európában körülbelül egy évvel később kerülnek forgalomba a Final Fantasy folytatások.

Gyorsított munkamenetüket jelzi, hogy megkezdték a Final Fantasy XIII hangjainak és párbeszédeinek angol nyelvre történő fordítását valamint rögzítését. A párhuzamos fejlesztéseknek köszönhetően valamikor 2010 karácsonya környékén Európába érkezhet a Japán területeken idén télen megjelenő, megújult harcrendszerrel felvértezett Final Fantasy XIII. Persze a japán nyelvterületen jártas olvasóink már télen belevethetik magukat a gameplay videókban látott izgalmas kalandokba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)