Hirdetés

Final Fantasy XIII - Final trailer

|

Néhány nap, és Japánban elstartol a Final Fantasy XIII. Így hát van mit ünnepelni.

Hirdetés

December közepén a japán rajongók már izzíthatják is PS3-maikat, hogy az ott akkor megjelenő Final Fantasy XIII egy másik világba repítse őket. A nekünk, nyugatiaknak szánt verzió jelenleg is csinosodik, így hacsak valaki nem ért japánul, akkor kénytelen márciusig várni a beszerzésével.


Akár a japán játékok egyik ismertetőjegyének is vehetnénk, hogy a valódi játékmenet mellett hatalmas mennyiségű átvezető, cinematic content színesíti a palettát. Ugyan ez tapasztalható a Metal Gear Solid 4-ben, s nagyon úgy tűnik, hogy a Final Fantasy XIII-ban is hasonló a módi. Utóbbi mentségére szóljon, hogy a japán megjelenés közeledtét ünneplő friss Final Fantasy XIII Final trailerben látható átvezetők látványban és minőségben is felveszik a versenyt napjaink bármelyik egész estés animációs filmjével. Márciusig érjük be ennyivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)