Hirdetés

Final Fantasy XIII - Ugyanazon tartalmak mindkét platformon

|

Yoshinori Kitase eloszlatta a Final Fantasy XIII kapcsán felmerült rajongói félelmeket, alaptalanok a megvagdosott tartalmakra vonatkozó feltételezések.

Hirdetés

Számos felhasználó hangoztatja ijedten, hogy a DVD korongok maximális tárolókapacitása következtében az Xbox 360 és PlayStation 3 verziókból kimaradhatnak bizonyos tartalmak. A produceri feladatokat egyengető Yoshinori Kitase hivatalos közleményében kijelentette, hogy a szerepjáték Xbox 360 portolásában ugyanazon tartalmakra és játékelemekre számíthatunk, mint a PlayStation 3 variáns esetében.

A Final Fantasy XIII demonstrációs verziójának megjelenése után párhuzamosan dolgoznak a különböző konzolos változatokon. Feltételezéseink szerint a Microsoft rendszerére megjelenő Final Fantasy XIII nagyjából hetvenkilenc lemezen (lehetne négymillió is, még nem tudjuk) terpeszkedik majd, de cserébe ugyanolyan játékélményben részesülünk, mint a PlayStation 3 tulajdonos szomszédunk, hiszen Yoshinori Kitase szemében egyáltalán nem ígérkezik problémásnak az Xbox 360 átirat méretéből fakadó DVD lemezek mennyisége.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)