Hirdetés

Final Fantasy XIII PC - csak 720p, de van megoldás

|

Amennyiben még nem unjátok rettenetesen a különböző címek felbontásaival kapcsolatos gondokat, akkor itt egy újabb.

Hirdetés

A Final Fantasy XIII ma jelent meg PC-re, ami egy abszolút örömhír a sorozat rajongóinak. Már csak egy probléma maradt: a játék 720p-s zár alatt van. Ez a felbontás nem az, amit a PC-sek olyan jó szemmel szoktak nézni (a szó minden értelmében), így meg is szülték a megoldást a problémára.

A modderek most is szállítják a szükséges eszközt, ezúttal a GeDoSaTo készletbe építve. Az új pre-alpha plugin képes növelni a játék felbontását. Természetesen ez rengeteg hibát okoz, de ettől függetlenül működik a rendszer, és meg lehet próbálkozni vele, ha mindenetek a nagyfelbontás. Az eszköz letöltéséhez, és használatához látogassátok meg a fejlesztő oldalát.

Egyébként, ha már a Final Fantasy XIII-nál tartunk, akkor érdemes megjegyezni, hogy nem árt egy alapos HDD takarítást végeznetek mielőtt megvennétek a játékot. A Steames verzió 60GB-ot fog telepíteni. Mi sem értjük igazán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)