Hirdetés

Megint sokkal jobb lett a Final Fantasy XIV

|

Az Echoes of a Fallen Star frissítés a számtalan új küldetés és legyűrendő ellenfél mellett játékmechanikai változtatásokat is hozott, melyek apránként könnyítik meg életünket.

Hirdetés

A napokban befutott a Final Fantasy XIV 5.2-es csomagja, az Echoes of a Fallen Star. A frissítés a Shadowbringers kiegészítő közvetlen folytatása, így rengeteg, a sztorit bővítő tartalmat hozott. Az új főküldetések mellett számtalan, különböző szakmákkal kapcsolatos questet, új ellenfeleket és új jutalmakat is kaptunk az 5.2-vel.

Hirdetés

Ami még ezeknél is érdekesebb, hogy a frissítés rengeteg életminőségbeli javítást hozott. Az egyik legfontosabb, hogy mostantól úgy is ki tudjuk vonni a Materiát a tárgyainkból, hogy nem pusztítjuk el őket. A horgászás is könnyebb lett, köszönhetően a karakter feje felett megjelenő felkiáltójeleknek, melyek jelzik, hogy mekkora hal akadt a horgunkra.

A tárgyak szétszedése is egyszerűbbé vált. Bár még mindig nem lehet tucatjával szétkapni mindent, de a "Retry" gomb nyomogatásával addig pörgethetjük a Desynthesist, amíg nem végeztünk, nem kell visszamenni az Inventoryba.

A virtuális fotósok legnagyobb örömére a Duty instance-ok nem fognak feltétlenül 10 percen belül kivágni mindenkit az utolsó boss elhullása után. Ami megmaradt a timerből, azt eltölthetjük boldog felfedezéssel és fotózgatással. Ebben segíteni fog az is, hogy a fotózáshoz korábban használt beállításainkat végre menteni fogja a játék, így bárhol is legyünk, azonnal előhívhatjuk kedvenc pózunkat, világítási beállításainkat és a többit.

A Final Fantasy XIV az MMORPG rajongók második otthona. A Realm Reborn óta a Square Enix rengeteg, prémium minőségű tartalommal bővítette a játékot. Ha még nem próbáltátok, akkor mindenképp érdemes lehet futnotok vele egy kört.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)