Hirdetés

Final Fantasy XIV - megint ingyenes lesz

|

A féltételek amolyan japánosan szigorúak, de a lehetőség adott: a Final Fantasy XIV: A Realm Reborn nemsokára ingyenesen kipróbálhatóvá válik.

Hirdetés

Még egy jó darabig várni kell a következő Final Fantasy-játék megjelenésére, természetesen azonban a tavaly indult (vagy inkább újraélesztett) MMO, a Final Fantasy XIV: A Realm Reborn továbbra is pörög. A nemrég bejelentett kiegészítő megjelenése előtt a Square Enix szeretne néhány új játékost elcsábítani, úgyhogy egy kéthetes próbalehetőséget hirdetett meg.

Azonban a trial elég korlátozott, több szempontból is. Egyrészt aki bármilyen formában (béta, korábbi trial, vagy a teljes játék) játszott a Realm Rebornnal, az egyből kiesett a próbaverzióra jogosultak köréből.

Emellett olyan játékbeli korlátok is visszafognak majd, hogy például a tesztidőszak alatt létrehozott karaktereid csak 20-as szintig fejlődhetnek, nem tudsz kereskedni, csapatban, és például az is meg van szabva, mennyi játékbeli pénzed lehet összesen.

A játék fő vonzerejének számító történet (eleje) és a harc (bár nem éppen forradalmi) ezektől függetlenül játszható, úgyhogy akinek van kedve belekóstolni a Final Fantasy XIV világába, kiváló alkalom ez a mostani. A részleteket egy GYIK formájában itt olvashatjátok.

Ti melyik MMO-val játszottatok utoljára?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)