Hirdetés

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn - visszafizetik az árát

|

Aki a játék egy digitális kiadását vásárolta meg, teljes egészében visszakapja a pénzét.

Hirdetés

A Final Fantasy XIV: A Realm Reborn minőségével semmi gond nincs, a szerverek viszont még nem készek arra, hogy befogadják a játékosok hatalmas tömegét.

Ezt a Square Enix is kénytelen volt elismerni. A legtöbb európai játékos, aki augusztus 27-én vagy 28-án vásárolta meg a játék Standard vagy Collector's Edition kiadását a PlayStation Networkön keresztül, egy hibaüzenettel találkozott, ami azt javasolta neki, hogy vagy vásárolja meg újra, vagy indítsa el ismét a klienst. A Final Fantasy XIV természetesen ezt követően sem indult el, így minden felhasználó, aki hasonlóan járt, a PSN felhasználói fiókja virtuális pénztárcájában találhatja a játék árát, amiből újra megvásárolhatja a már működő verziót (vagy elköltheti bármi másra). A Square korábban megígérte, hogy mindenki, akinek a szerverproblémák bosszúságot okoztak, egy héttel tovább játszhat ingyen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)