Hirdetés

Három Guinness rekordot is megdöntött a Final Fantasy

|

A Square Enix egy frankfurti rendezvény színpadán árulta el a rajongóknak, hogy bekerültek a nagy könyvbe.

Hirdetés

Bár az utóbbi időben elsősorban a Final Fantasy XV volt reflektorfényben, a Square Enix MMO-ja, a Final Fantasy XIV is kifejezetten népszerű. Rengeteg rajongó gyűlt össze a hétvégén a Frankfurban megrendezett Final Fantasy XIV FanFesten, itt közölte a jó hírt a kiadó.

Az első rekordot a leghosszabb MMORPG stáblistáért kapta a játék, amelyben 1 óra 38 percen át pörögnek a nevek. Ez annak köszönhető, hogy a fejlesztők mellett az 1.0-ban kezdő játékosokat is felsorolták. Emellett a legtöbb zenéért (összesen 384 szerzemény szólal meg a játékban) is kitüntették a játékot. 

A harmadik rekordot a játékok számával állította be a Square Enix, a maga 87 játékával ugyanis magasan a Final Fantasy a legtöbb epizódot számláló RPG-franchise.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)