Hirdetés

Final Fantasy XIV - Gyönyörű TGS trailer magyar felirattal!

|

Izgalmas, gyönyörű, magyar - Final Fantasy XIV trailer!

Hirdetés

MMO-nak készül a Final Fantasy XIV és ha minden jól megy, a hónap végén már élesben is hajkurászhatjuk a küldetéseket. Kíváncsian várjuk, hogy a WoW-hoz szokott nyugati közönség hogy fogadja majd a keleti vonásokkal tarkított játékot.

Az idei Tokyo Game Show ünnepére készült el a Square Enix a Final Fantasy XIV mozifilmeket megszégyenítő trailerével, melyet embereink szorgosan lefordítottak, hogy feliratokkal megspékelve mindenki értse és megcsodálhassa azt. Továbbá a mai GS Live-ban is ez egyik téma a Final Fantasy XIV lesz, szó esik a bétatesztről és gameplay mozzanatokat is láthattok majd belőle. Trailer!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)