Hirdetés

Final Fantasy XIV - Hamarosan indul a béta

|

Kipihenve a karácsonyt, hamarosan indulhatunk a megújult Final Fantasy XIV világába kalandozni.

Hirdetés

A Square Enix kissé melléfogott Final Fantasy XIV téren, de szerencsére elég hamar észbe kaptak. Miután kiderült, hogy a játék több sebből vérzik, nem haboztak drasztikus lépéseket tenni a javulás érdekében. Ennek folyományaként simán lelőtték a szervereket, és átvariálták az egész játékot. A megújult Final Fantasy XIV pedig nemsokára kipróbálható, egészen pontosan februárban indul a béta első fázisa.

A Final Fantasy XIV béta összesen négy fázisból áll majd. Elsőként a PC finomhangolást tesztelhetjük februártól, majd kicsit később a PC-s gamepad integráció kerül terítékre. Ezek után indul a harmadik fázis, amelybe már a PS3 tulajok is beszállhatnak. Végül a negyedik fázis ingyenes leszen mindenki számára. Aki benevez a bétába annak örömhír lehet, hogy a negyedik fázis alatt kreált karakterek nem kerülnek törlésre, hanem vásárlás esetén játszhatunk velük tovább.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)