Hirdetés

Final Fantasy XIV: Heavensward - átmenetileg ingyenes

|

Aki rendelkezik az alapjátékkal, az most ingyen húzhatja be a kiegészítőt.

Hirdetés

A Final Fantasy XIV: A Realm Reborn első kiegészítője, a Heavensward számos új tartalommal - például vadonatúj kasztokkal - egészítette ki az alapjátékot, így szinte kihagyhatatlan azoknak, akik örömmel mélyültek el a Square Enix MMORPG-jében és még többet akartak belőle kapni. 

Hirdetés

Aki eddig valamilyen oknál fogva nem szerezte be a kiegészítőt, az most a kiadónak köszönhetően bármiféle költség nélkül lecsaphat rá, ugyanis a Heavensward jelenleg mindenkinek ingyenes, aki rendelkezik a Final Fantasy XIV: A Realm Rebornnal. Az ajándék részét képezi a kiegészítő öt frissítése is, amelyek új dungeonokat, sztoribővítéseket és más újdonságokat tartalmaznak. Egyedül annyi kell, hogy bejelentkezzetek június 17-ig, és örökre megtarthatjátok a Heavenswardot. Emlékeztetőül a trailer: 

A Final Fantasy XIV harmadik kiegészítője, a Shadowbringers egyébként július 2-án jelenik meg. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)