Hirdetés

Final Fantasy XIV - ha már abbahagytad, most ingyen visszatérhetsz!

|

Ha a Stormblood megjelenése után szabadságra mentél, akkor itt a remek alkalom újra elindítani a játékot.

Hirdetés

A Square Enix néha, a holtidőket fellendítendő behoz ingyenes bejelentkezési lehetőségeket, amikkel visszacsalogatják a régi játékosokat. Mivel a Final Fantasy XIV egy havidíjas MMO, beugrani nézelődni nem feltétlenül olcsó mulatság.

Hirdetés

A mostani alkalomnak köszönhetően aki bejelentkezik a játékba egészen január 4-ig, kap 4 napnyi játékidőt. Ez alatt kipróbálhatjuk a Final Fantasy XIV összes újonnan bekerült tartalmát, köztük természetesen a MOBA PVP módot is. Érdemes lesz kihasználni az ingyenes lehetőséget, már csak azért is, hogy kiélvezzétek az FFXIV karácsonyi eseményét.

A Final Fantasy XIV következő tartalmi csomagja a 4.2 lesz, addig pedig behozhatjátok magatokat a különböző end-game lehetőségekkel, amikor bekerültek a játékba. Már ha a 4 nap után maradtok. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)