Hirdetés

Final Fantasy XIV - nemsokára érkeznek a Monster Hunter World szörnyetegei

|

Csak pár hetet kell várnunk, hogy belevethessük magunkat a legújabb kalandokba.

Hirdetés

A Square Enix egy blogposztban jelentette be, hogy augusztus 7-én a Patch 4.36-tal érkezik a várva várt Final Fantasy XIV-Monster Hunter World crossover esemény.

Hirdetés

A "The Great Hunt" nevű új Trial keretein belül összecsaphatunk a Monster Hunter World félelmetes Rathalosával, a jutalmunk pedig különleges páncélszett, Poogie és Palico minionok és Rathalos mount lehet. A Trialnak Normal és Extreme nehézségen is neki lehet futni, de előfeltétel, hogy a játékos legalább 70-es szintű, és teljesítette a Stromblood Main Scenario questjeit. Normal szinten nyolcas, míg Extreme-en négyes partival vághatunk neki a vadászatnak. Az új trailerrel már hangolódhatunk is az eseményre:

A 4.36-os patch a crossover esemény mellett még a The Forbidden Land Eureka következő folytatásával, a The Pagos Expeditionnel bővíti a játékot. A később érkező 4.4-es patch pedig új Main Scenario- és sidequesteket, új dungeonokat, illetve egy új Trialt és Raidet is hoz majd néhány játékmenetbeli javítás mellett. 

A Monster Hunter World crossoverrel kapcsolatban befutott még pár új kép is, ezeket az alábbi galériában láthatjátok:

Ti várjátok már a Final Fantasy XIV legújabb eseményeit?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)