Hirdetés

Final Fantasy XIV - Nintendo Switchre is megjelenhet?

|

Meglepő információk érkeztek a Square Enix terveivel kapcsolatban, ugyanis könnyen lehet, hogy elhozzák a Final Fantasy XIV-et a Nintendo legújabb, hibrid konzoljára.

Hirdetés

A Square Enix a hétvégi frankfurti Final Fantasy XIV Fan Festen (de szépen alliterál) büszkélkedett el vele, hogy három Guinness rekordot is megdöntött a játék, továbbá egy látványos előzetest szántak a Stormblood kiegészítőnek is. De ez még nem minden. 

Több forrás - például a The Sixth Axis és a Nova Crystallis - is azt állítja, hogy a Square Enix azt fontolgatja, hogy Nintendo Switchre is elhozza a népszerű MMORPG-jét, a Final Fantasy XIV-et, amelyre az egyik producer, Naoki Yoshida utalt a frankfurti eseményen. Mikor szóba került a Nintendo vadonatúj konzolja egy beszélgetés során, Yoshida azt felelte rá, hogy a csapat célja, hogy annyi platformra hozzák el a játékukat, amennyire csak lehetséges mindaddig, míg az összes változat kapcsolatba léphet egymással. Olybá tűnik tehát, hogy a legnagyobb akadályt jelenleg a cross-platform lehetőségek jelentik. 

Tekintve, hogy néhány hónapja szóba került egy lehetséges Xbox One változat is nem tűnik lehetetlennek, hogy a Square Enix valóban megcélozza a Switchet. Várjuk a fejleményeket, addig is mondjátok el nekünk: örülnétek, ha újabb platformokra jönne a Final Fantasy XIV?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)