Hirdetés

Final Fantasy XIV - kiderült, mit tud majd a PS4 Pro frissítés

|

Hamarosan a sorozat előző, online epizódja is ki fogja használni a PS4 Pro nyújtotta lehetőségeket.

Hirdetés

A Square Enix hatalmas sikert aratott a Final Fantasy XV-tel, de arról se feledkezzünk meg, hogy a döcögős indulás után a sorozat előző részét is bravúrosan visszahozták a szakadék széléről. A Final Fantasy XIV-et továbbra is sokan szeretik, a fejlesztők pedig hamarosan kiadnak egy frissítést, amivel ez a játék is kihozza a maximumot a PlayStation 4 Pro verziójából.

A játék rendezője és producere, Naoki Yoshida a legutóbb FanFest keretében árulta el, hogy a Stormblood kiegészítővel együtt érkező 4.0-ás verziószámú frissítés milyen újdonságokat fog majd tartogatni. Yoshida elárulta, hogy alapvetően két mód közül választhatnak majd a PS4 Pro tulajdonosok: az egyik opció, hogy marad az 1080p felbontás, viszont megnő a framerate, a másik lehetőség pedig ennek a fordítottja, vagyis marad a framerate és megnő a felbontás.

A PC-sek sem maradnak grafikai tuning nélkül, ők már most letölthetnek egy benchmarkot, amivel tesztelhetik, hogy a gép hogyan birkózik majd meg a kiegészítővel. A Final Fantasy XIV: Stormblood megjelenése június 20-án várható PC-n és PlayStation 4-en, a játék PlayStation 3 támogatása pedig sajnos hamarosan megszűnik. Talán itt az ideje beruházni egy PS4 Próra? Ti mennyire várjátok a kiegészítőt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)