Hirdetés

Final Fantasy XIV: Realm Reborn - így próbálhatod ki te is

|

Napokra vagyunk az FFXIV PS4-es verziójának béta tesztjétől. Épp itt az ideje, hogy kiderüljenek a részletek.

Hirdetés

A Final Fantasy XIV: Realm Reborn PlayStation 4 verziója április 14-én kerül a boltokba. Ezt megelőzően lesz egy béta teszt, melyről eddig nem sokat lehetett tudni, de ma már minden kiderült. Gyűljetek körénk kalandorok!

A béta teszt első fázisa február 22-én kezdődik, és egészen március 3-ig tart. Ezt követően minden tesztkaraktert letörölnek, majd megkezdődik a második fázis, ami április 4-től április 7-ig tart. A második fázisban alkotott és felszintezett karakterek megmaradnak, tehát lehet vinni majd őket a végleges verzióba. És most jön a lényeg: a béta minden PS4 játékos számára letölthető lesz a PlayStation Store rendszerén keresztül.

A PC és PS3 játékosok elvileg könnyedén átvihetik majd adataikat a PS4-es bétába, de erre a végleges verzióban már nem lesz szükség, ott már minden platform egy szerverhez csatlakozik majd. És miért is lesz jó PS4-en tolni a FFXIV-et? Egyrészt a látvány csodálatos lesz, hála az 1080p-s felbontásnak, ami főleg a PS3-ról jött kalandoroknak lesz újdonság. Lesz Remote Play támogatás (a Vita képernyőjén sok apróságot intézhetünk majd), streamelési lehetőség, billentyűzet és egér támogatás a kontroller tapipadjának teljes kihasználhatósága mellett (kinek mi tetszik alapon).

A fenti előzetesről a fejlesztők megosztottak pár érdekességet. A kétperces anyag teljes egészében a PS4-es verzióból származik, elkészüléséhez 6 órányi felvételt rögzítettek, ami nagyjából 800GB nyersanyagot jelentett. A videóban az egyik fejlesztő is feltűnik 0:34 körül, ezután láthatjátok azt a sok jóságot, amit a PS4 verzió hoz magával. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)