Hirdetés

Final Fantasy XIV - ismét egy mérföldkőhöz segítette hozzá a kiegészítő

|

Új lendületet adott a Final Fantasy XIV-nek a nemrég elrajtolt Stormblood kiegészítő, így egy újabb kerek számot is sikerült átlépni a regisztrált fiókok számát illetően.

Hirdetés

Ugyan nem hozza el az MMO-műfaj reneszánszát a Final Fantasy XIV, újraindítása után kifejezetten szép sikereket mondhat magának a Square Enix. Idén nyáron pedig különösen felpezsdült az élet a játékban, így egy szép mérföldkövet ért el a játékostábor száma.

Hirdetés

A kiadó arról számolt be nemrég, hogy átlépték a tízmillió regisztrált felhasználói fiókot, ami persze a műfaj abszolút királyának számító WoW-hoz képest eltörpül, ám egy rendkívül egészséges rajongótábort jelent még mindig. Ebbe természetesen beleszámítanak azok is, akik már nem játszanak, vagy csupán az ingyenes próbakör kapcsán léptek be a Final Fantasy XIV-be (amit egyébként már nem korlátoznak időben a készítők). A Realm Reborn első, 2013-as megjelenése után négy évvel két faktornak köszönhetően sikerült új rekordot elérnie a játéknak: a júniusban elrajtolt Stormblood kiegészítő mellett egy most induló tartó játékbeli esemény, a Moonfire Faire is hozzájárult az új népszerűségi csúcshoz.

Ti szoktatok manapság játszani valamelyik MMO-val?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)