Hirdetés

Final Fantasy XIV: Shadowbringers - nyáron új kiegészítőt kapunk

|

Új kasztokat is hoz a most részletezett Shadowbringers.

Hirdetés

Épp a napokban zajlik a Final Fantasy XIV rajongói eseménye Párizsban, ami tökéletes alkalmat adott a Square Enixnek arra, hogy leleplezze a játék közelgő tartalmait.

Hirdetés

Július 2-án jelenik meg a Shadowbringers, mely 80-ra emeli a szintkorlátot, új sztoriküldetéseket és területeket is hoz (valószínűleg Garlemaldba látogathatunk el). Lesz továbbá egy Gunbreakers nevű kaszt is több egyéb mellett. Az ehhez tartozó karakterek a harcban a tank szerepét töltik be. Fegyverként is funkcionáló karddal indulhatnak csatába, viszont távolról nem hatásosak. 

Kilenc új dungeon várja a játékosokat, valamint később egy Nier:Automata -témájú raid,  a Yorha: The Dark Apocalypse, amit Yoko Taro, a Nier sorozat tervezője készít. 24 fős csapatok indulhatnak neki. Lesz egy olyan is, amit meg a Dragon Quest sorozat producerének, Yosuke Saitónak köszönhetünk majd.

Emellett a harcrendszert is rendbe teszik valahogyan, illetve lehetőségünk nyílik összeállni NPC-kkel, hogy alapvetően több játékosra tervezett aktivitásokban részt vegyünk, ha nem szeretünk más játékosokkal barátkozni.

Mit szóltok hozzá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)