Hirdetés

Final Fantasy XIV - jövőre érkezik az új kiegészítő, a Shadowbringers

|

Számos újdonságot tartogat az MMO harmadik nagy bővítménye, amihez érkezett egy látványos trailer is.

Hirdetés

Már jó néhány éve a piacon van a Final Fantasy XIV, amihez ez idő alatt elég sok új tartalom érkezett, és a Square Enix továbbra sem hanyagolja el a rajongókat. Nemrég ugyanis lehullt a lepel a legújabb kiegészítőről, ami ismét alaposan kibővíti a játék világát.

Hirdetés

Megrendezésre került Észak-Amerikában a Final Fantasy XIV Fan Festival, amelynek keretében a fejlesztők be is jelentették az MMORPG következő nagy tartalmi frissítését, ami a Shadowbringers nevet kapta. A kiegészítő többek között megnöveli a szintkorlátot, bevezet több új kasztot, valamint egy új fajt is, és akár más régiók szervereire is ellátogathatunk majd, ha úgy tartja kedvünk. Emellett természetesen jönnek még új területek, és vadonatúj kalandokra is számíthatnak a játékosok.

Pontos megjelenési dátumot még nem kapott a Shadowbringers, egyelőre annyi biztos, hogy valamikor 2019 nyarának elején érkezik meg. A bejelentéssel együtt pedig kaptunk egy menő trailert is.

Hogy tetszenek az újdonságok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)