Hirdetés

Final Fantasy XIV - akár még táncosként is harcolhatunk a Shadowbringers kiegészítőben

|

Az új kaszt mellett pedig bemutatkozott még egy olyan faj is, amely csak férfiakból áll a játékban.

Hirdetés

Nyáron érkezik a Final Fantasy XIV következő nagy tartalmi frissítése, amiről már korábban megtudtunk néhány érdekes részletet. A fejlesztők viszont nemrég még több újdonságot lelepleztek, és videókban be is mutatták azokat.

Hirdetés

Kezdésnek rögtön itt van a kiegészítő teljes trailere, ami közel 7 perces és elég sok mindent megnézhetünk benne.

Azt már tudtuk, hogy a Shadowbringers megjelenésével együtt érkezik a Viera nevű faj, amihez csak női karakterek tartozhatnak a játékban, de most bemutatkozott ennek az ellentéte, a Hrothgar faj, aminek tagjai viszont kizárólag férfiak lehetnek. Az alábbi videóban meg is nézhetitek ezeket a nagydarab harcosokat.

A kiegészítő továbbá bevezeti még a Dancer elnevezésű, dobófegyverekkel operáló kasztot is. Ha ilyen karakterrel vágunk bele a kalandba, akkor távolról sebezhetjük az ellenfeleket, miközben különleges táncmozdulatokkal erősíthetjük csapattársainkat.

Ezeken felül megnézhetünk még két vadonatúj várost, a The Crystariumot és Eulmore-t, illetve az Lakeland nevű területet is.

A Shadowbringers július 2-án válik elérhetővé a Final Fantasy XIV-hez. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)