Hirdetés

Final Fantasy XIV – jön az új kiegészítő, már trailerünk is van hozzá!

|

Rég nem kaptunk hírt a Square Enix háza tájáról, legalábbis a Final Fantasy XIV felől. Eddig. Mert most az MMO-hoz új kiegészítőt jelentettek be.

Hirdetés

A két napos Las Vegas-i Final Fantasy XIV Fan Festival-on (ami olyan, mint egy PlayIT, csak FF XIV tematikával) közölték a hírt a játék fejlesztői, hogy végre frissítenek az MMORPG-n. Csak erre még viszonylag sokat kell várnunk.

A játék producere és rendezője, Naoki Yoshida elárulta, hogy az új frissítés, ami a Stormblood nevet viseli, javarészt Ala Mhigo helyreállításáról fog szólni, a Gardena utáni elnyomásból.

A bővítéssel a maximálisan megléphető szintet is emelik 60-ról 70-re, de lesznek még új szakmák, átalakítják a képességek rendszerét és bővítik az inventory-t. Ezeken felül a készítők újragondolnak még néhány, jelenleg nem használható és nem túl hatékony tevékenységet a játékban.

Rossz hír azonban, hogy PlayStation 3-as konzolon már nem sokáig lehet játszani a játékkal. Mivel folyamatosan csökken a PS3-at használó Final Fantasy XIV játékosok száma, így erre a döntésre jutottak a Square Enix-nél. Viszont a PS3 tulajok ingyen hozzájuthatnak majd a játék PlayStation 4-es verziójához.

A legutóbbi nagyobb frissítésen februárban esett át a FF XIV és a Stormblood-ot sem a közeljövőben fogjuk letölteni, mert a megjelenését 2017. nyár elejére időzítették. A PS3 támogatás a frissítés megjelenésével fog megszűnni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)