Hirdetés

Final Fantasy XIV: Stormblood - DDoS támadások alatt állnak a szerverek

|

Nemrég jelent meg a Final Fantasy XIV nagyon várt kiegészítője, a Stormblood, de az indulás nem volt zökkenőmentes, ugyanis a Square Enix szerint folyamatosan támadják a szervereiket.

Hirdetés

A hónap elején még egy hangulatos trailerrel vártuk, hogy megérkezzen a Final Fantasy MMORPG ígéretes új kiegészítője, de nem gondoltuk volna, hogy baj lesz induláskor. 

Hirdetés

Nemrég jelent csak meg a Final Fantasy XIV: Stormblood, amelyet egy hétvégi early access időszak előzött meg. A résztvevők végig kapcsolódási problémákról számoltak be alatta, amely a Square Enix szerint nem házon belüli gond, valaki vagy valakik már június 16 óta DDoS, azaz túlterheléses támadásokkal próbálják megbénítani a játék szervereit.

A vállalat biztosította a játékosokat arról, hogy a technikai csapatuk mindent megtesz a probléma megoldása érdekében, de nagyban nehezíti a dolgukat, hogy a támadók folyamatosan változtatnak a módszereiken. A Square Enix igyekezett megnyugtatni mindenkit, hogy a támadások célja a szerverek elérhetetlenné tétele, nincs szó adatok ellopásáról, így a játékosok személyes információi nincsenek veszélyben. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)