Hirdetés

Final Fantasy XIV: Stormblood - ez lesz a gyűjtői kiadás dobozában

|

A Final Fantasy XIV második kiegészítője is kapni fog egy dobozos gyűjtői kiadást, ami egy hatalmas figurával dobja majd fel a játék rajongóinak asztalát.

Hirdetés

Bemutatkozott a Final Fantasy XIV: Stormblood gyűjtői kiadása, ami rengeteg kézzelfogható extra mellett digitális apróságokkal is feldobja majd a rajongók mindennapjait.

A 200 dolláros (~ 57 800 Ft) csomag főattrakciója egy hatalmas Zenos yae Glavus figura, ami egy gyönyörű rajzokkal díszített dobozban érkezik. A szamuráj mellett jár még egy művészeti album, egy szövetből készült térkép Eorzieáról, egy Final Fantasy XIV: Stormblood matrica, és digitális apróságok.

A Square Enix oldalán már elő lehet rendelni a játékot. Aki nem ragaszkodik a nem digitális extrákhoz, az 60 dollárért berendelheti a digitális gyűjtőit is, ami a kiegészítő mellett a játékbeli apróságokat is biztosítja.

Aki a megjelenés előtt megvásárolja a normál vagy gyűjtői kiadást, az már június 16-án elindulhat felfedezni az új világot. A Final Fantasy XIV: Stormblood június 20-án jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)