Hirdetés

Final Fantasy XIV: Stormblood - most lesz érdemes visszanézned a játékba

|

Egy súlyos előadás keretében rengeteg infót megtudhattunk a Final Fantasy XIV legközelebb érkező tartalmi csomagjáról. A Stormblood nem viccel majd újítások terén.

Hirdetés

Naoki Yoshida a játék rendezője és producere beszélt a nyáron érkező Stormblood kiegészítőről. A Final Fantasy XIV rajongói boldogok lesznek, mert bőven lesz mit felfedezni a szép új világban.

Ha már szép új világ: kaptunk is egy gyönyörű rajzot a kiegészítő új fővárosáról, Kuganéről, nézzétek meg.

Aztán bemutatták a sztori főbb karaktereit, akik mind nagyon menőnek néznek ki, de kellő japán nyelvtudás nélkül nehézkes a lefordításuk. Mindenesetre, aki szeretné, már most kiválaszthatja, hogy ki lesz az új waifuja.

A játék természetesen kap egy új lakóparkot is, ami azonnal elérhető lesz mindenki számára a Stormblood indulása után. Ha megveszel egy telket a helyszínen, akkor áthozhatod a teljes házadat mindenestül. Persze vásárolhatsz újat is, és kipróbálhatod a kiegészítővel bekerülő új bútorokat is.

A fejlesztők átdolgozzák a fényeket, több új időjárási lehetőséget is beépítenek. Az új területek nagyjából akkorák lesznek, mint a Heavensward új zónái, és nagyjából ugyanannyi is lesz belőlük. Ezek nem lesznek azonnal elérhetőek a 4.0-t követően, de egy Thavanairra hasonlító terep bekerül a 4.05-tel.

Az új raid sem aktiválódik azonnal, 2 héttel a kiegészítő megjelenés után érkezik majd. Néhány képet kaptunk a megszerezhető felszerelésekről is:

Az új szerelésekkel két új mount is bekerül majd a játékba. Az egyik egy tigris, a másik pedig egy léghajó, ami természetesen repül, de víz alatt is használható lesz.

A földi mountoknak három gyorsasági fokozata lesz: az alap, amit most mindenki használ, a második sebességet akkor kapjuk meg, ha teljesítettük a sztori küldetéseket, a harmadiknak pedig extra követelményei lesznek.

A játék gépigénye is változik egy picit:

Final Fantasy XIV: Stormblood minimum gépigény:

Op. rendszer: Windows 7 32/64 bit
Processzor: Core i5 2,4 GHz
Memória: 3GB
Grafikus kártya: GeForce GTX 750

Final Fantasy XIV: Stormblood ajánlott gépigény:

Op. rendszer: Windows 7 64bit
Processzor: Core i7 3GHz
Memória: 8GB
Grafikus kártya: GeForce GTX 970

A Final Fantasy XIV: Stormblood megjelenés 2017. június 20-án lesz esedékes PC-re és PlayStation 4-re. A PlayStation 3 verziót nem bővítik tovább, támogatása véget ér, így azt lekapcsolják a megjelenés előtt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)