Hirdetés

Final Fantasy XV - a mai frissítés átdolgozza a sokat kritizált fejezetet is

|

Az első sztori-DLC megjelenése előtt egy nappal befutott egy méretes ingyenes frissítés is, ami kicsit átdolgozza a Final Fantasy XV sokak ellenszenvét kivívó tizenharmadik fejezetét - több más apróság mellett.

Hirdetés

Holnap érkezik meg a Final Fantasy XV főszereplőjét, Noctist kísérő csapat többi tagját a középpontba állító sztori-DLC-k közül az első, de az Episode Gladiolus rajtja előtt még egy ingyenes frissítés is befutott.

Ebben érkezett meg például a Chapter 13 Verse 2 névre hallgató új történeti bővítés is, ami a sokak által kritizált fejezetet némileg átdolgozza. Az új útvonalat választva belefuthatunk Gladiolusba, aki így segíthet nekünk, míg korábban ezt a részt egyedül, minden korábbi felszerelését nélkülözve kellett teljesítenie Noctisnak. De a Final Fantasy XV idén bekerült fotómódja is kihat a világra, ugyanis egy erre kijelölt helyen megnézhetjük az első fotóverseny győztes képeit is. Ahogy az alábbi videóban láthatjátok, néhány, eddig elérhetetlen helyet is bejárhatunk az új patch telepítése után, ahogy Noctis Arcana varázslatai is erősebbek lettek.

Ti esetleg gondolkodtok a sztori újrajátszásán, vagy már végigszenvedtétek a 13. fejezetet és soha nem is akartok visszatérni hozzá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)