Hirdetés

Final Fantasy XV - új páncélokat és tartalmakat hozott az 1.3-as frissítés

|

Végre megjöttek az új felszerelések, amiket azért tartottak vissza a fejlesztők mert túlságosan hasonlítottak a Power Rangers filmben látott vértekre. Jelentem; ez cseppet sem változott.

Hirdetés

Végre befutott a Final Fantasy XV 1.3 frissítés, ami magával hozta a Magitek Armor páncélokat. A cuccok sérthetetlenné teszik a viselőjét, ami elég jól hangzik, de a dizájn túlságosan hasonlított a legutóbbi Power Rangers cuccokra, így vissza kellett tartani őket egy picit, és áttervezték őket. Vagy hát, megpróbálták.

A Magitek Armor naponta egyszer 30 percnyi sérthetetlenséget biztosít a viselőjének, így nem lesz elhanyagolható felszerelés kalandjaink során. A páncélszetteken kívül még új Moogle Chocobo Carnival versenyeket is kapunk, és egy új küldetéssor is bekerült, ami a Chapter 8 után játszódik. Több bugot is javított a patch, behozta a Rush Link rendszert és több kisebb problémát is helyre tett.

Azért úgy látszik, nem lett sokkal kevésbé Power Rangers-re hajazó a készlet. Nem színesek, de egyébként már jöhet is a Megazord.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)