Hirdetés

Final Fantasy XV - a jövő hónapban megjelenő utolsó DLC-hez hangulatos kisfilm érkezett

|

Közel 18 hónappal ezelőtt indult útjára Final Fantasy XV története, ami hamarosan végleg lezárul.

Hirdetés

A Final Fantasy XV-höz több, történetet kiegészítő letölthető tartalom is megjelent, sőt, az utolsó még egy felvezető anime rövidfilmet is kapott, amit most megnézhettek.

Hirdetés

A 2017-ben érkezett DLC-k Gladiolus, Prompto, és Ignis karaterére koncentráltak, az utolsó hasonlóan karakterközpontú bővítmény pedig hamarosan megérkezik az ismert szerepjátékhoz. A befejező epizód Ardyn karakterére helyezi majd a hangsúlyt és jó pár évvel az alapjáték eseményei előtt fog játszódni. A Episode Ardyn letölthető tartalom március 23-án érkezik majd meg, viszont eredetileg nem ez lett volna az utolsó kiegészítő.

A játék rendezője szerint még további két, Lunafreyához és Noctishoz kapcsolódó extra epizódot terveztek a játékhoz, de azok már nem fognak megjelenni, sajnos ezzel kell beérnünk. Az alábbi rövidfilm kétezer évvel Noctis uralkodása előtt játszódik, és Ardyn történetét, továbbá a DLC-t is felvezeti. Itt nézhetitek meg:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)