Hirdetés

Final Fantasy XV - jön az Assassin's Creed crossover

|

Egy hét múlva veszi kezdetét a különleges esemény, ami elhozza a Ubisoft játéksorozatának egy darabkáját a Square Enix alkotásába.

Hirdetés

Az már biztos, hogy a közeljövőben PC-n is átélhetjük Noctis herceg kalandjait, ráadásul az eddig látottak alapján elég szép munkát végeztek a fejlesztők, de közben az új tartalmak gyártására is nagy hangsúlyt fektetnek, így hamarosan orgyilkosnak állhatunk a Final Fantasy XV-ben.

Hirdetés

Az Assassin's Festival névre keresztelt, ingyenes DLC nem csak Altair ikonikus ruháját, de Bayek öltözékét is elhozza a Final Fantasy XV-be. Emellett kapunk érdekes minijátékokat, és számos játékbeli elem is átkerül az Assassin's Creed részekből, így számos épületet megmászhatunk, és akár a mélybe is vethetjük magunkat, hogy aztán a vízben vagy az ikonikus szénakazalban landoljuk.

Kaptunk egy hangulatos előzetest is, amiben megnézhetjük, hogy milyen újdonságokra számíthatunk.

Az esemény augusztus 31-én veszi kezdetét, és egészen 2018. január 31-ig elérhető lesz mindenki számára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)