Hirdetés

Final Fantasy XV - így tesztelheted, hogy futna-e a gépeden

|

Megjelent egy benchmark, amivel mindenki megnézheti, hogyan megy majd a Square Enix játéka a PC-jén.

Hirdetés

Márciusig kell várnunk a Final Fantasy XV: Windows Edition megjelenésére, amit a Square Enix az Nvidia segítségével igyekszik tökéletesre formálni.

Hirdetés

A gépigényt már ismerjük, de jobb az, ha mindenki kipróbálhatja, valójában milyen minőségben játszhat. A benchmark futtatásához DirectX 11-et támogató kártya, egy legalább 1280x720-as felbontást megjeleníteni képes monitor, a .NET keretrendszer 4.6-os változata, illetve a Windows 7, 8.1 vagy 10 64-bites kiadása kell. Erről a linkről tudjátok letölteni, csak csomagoljátok ki, futtassátok az ffxv_bench_installer.exe fájlt, válasszátok az angol nyelvet (vagy a japánt, ha úgy szeretnétek), állítsátok be a kívánt felbontást és minőséget, majd nyomjatok a Start gombra.

Ezen az oldalon találhattok egy táblázatot is, ami megmutatja, mit jelentenek a kapott pontszámok. Aki 12000-nél nagyobb számot lát, annak nincs miért aggódnia, aki 1999 alattit, az sajnos kénytelen lesz gépet újítani.

Fontos, hogy nem egy játszható demóról van szó. Nem tudni, az lesz-e majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)