Hirdetés

Final Fantasy XV - megvan a többjátékos kiegészítő címe és megjelenési dátuma

|

A Final Fantasy XV: Comrades címre keresztelt kiegészítője előbb jön, mint hittük.

Hirdetés

Kicsit több mint egy hónapot kell várnunk a Final Fantasy XV Comrades címre keresztelt többjátékos kiegészítőjére, ami nem az utolsó lesz, merg Ignis csomagjával még tartozik a Square. 

Hirdetés

A Comrades október 31-én fog megjelenni a világ minden táján. A bejelentéshez egy trailer is érkezett, ami nem nagyon hosszú, de legalább belefért néhány játékmenetbeli pillanat.

Ha a videóban láttatok ismeretlen arcokat, az nem véletlen. A Comrades DLC-ben mindenki megalkothatja majd saját szereplőjét, így a fent látott szereplők nagyrészt a multis mód egyedi avatárjai. A játékosok hármas csapatokban mehetnek majd új co-op küldetésekre.

A Comrades DLC része a Season Passnek, így aki ezzel rendelkezik, annak csak várnia kell a megjelenésre, de külön DLC-ként is megvásárolható lesz majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)