Hirdetés

Final Fantasy XV - megérkezett a multis kiegészítő

|

A Final Fantasy XV: Comrades játékmenetében hármas csapatokban mehetünk majd küldetésekre, de előtte még egy utolsó trailerrel felkészülhetünk a kalandokra.

Hirdetés

A Final Fantasy rajongók nem unatkoznak mostanság, az biztos. A Tekken 7-ben például Noctisszal harcolhatnak, a mobilváltozat hamarosan elérhetővé válik, pár nap múlva PC-re is ellátogat a World of Final Fantasy és a Square Enix-nek 2018-ra is megvannak a tervei.

Hirdetés

Most pedig bemutatták a Final Fantasy XV többjátékos, Comrades névre keresztelt kiegészítőjét, amely elhozza a játékosoknak a multiplayert, valamint a kooperatív tennivalók mellett egyjátékos tartalmakkal és testreszabható karakterekkel is bővíti a programot. A Season Pass részeként és külön is beszerezhető kiegészítő launch trailerét az a Libertus Ostium narrálja, akit a Kingsglaive: Final Fantasy XV animációs film nézőinek nem kell bemutatni, a többiek pedig pótolják mielőbb (íme az első 12 perc). A launch trailer persze tökéletesen prezentálja, hogy mit kínál a Comrades:

A Final Fantasy XV jelenleg PlayStation 4-re és Xbox One-ra érhető el, de a tervek szerint 2018 elején PC-re is megérkezik. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)