Hirdetés

Négy új epizóddal bővül a Final Fantasy XV

|

Eddig sem panaszkodhattak a Final Fantasy XV játékosai, hiszen többi izgalmas DLC-vel bővült az alapjáték. A Square Enix pedig nem áll meg, érkeznek az új epizódok.

Hirdetés

Sok munka áll a fejlesztők előtt, ugyanis 2019-ig négy új epizódot terveznek (bár eddig csak háromról tudtunk, de valószínűleg senki sem sértődik meg a több tartalom miatt), ezekkel tennék teljessé a Final Fantasy XV univerzumát. Egy felmérés szerint a Final Fantasy XV alapjátékának történetéval mindössze a játékosok 62,4%-a volt elégedett, ezt viszont a fejlesztők szerint lehetne jóval magasabb arány is, így most több időt akarnak a soron következő bővítményekre szánni.

Hirdetés

Hajime Tabata, a játék rendezője azt nyilatkozta, hogy az eredeti tervekkel ellentétben 2018-ban nem lesznek képesek kiadni minden eddig tervezett DLC. Még négy epizód DLC-t még biztosan kap a Final Fantasy XV, ezek közül pedig az új tervek szerint biztosan lesz olyan, ami csak 2019-ben fog megérkezni. Takeshi Terada, az Episode: Ignis DLC rendező hozzátette, hogy a még hátralévő kiegészítők abban a szellemben készülnek, hogy ezekkel végleg le tudják zárni a Final Fantasy XV univerzumát. Szerinte egyébként a maradék négy DLC-re, nem extra tartalomként, hanem egyfajta extra sorozatként kell gondolni - valószínűleg itt arra utal, hogy összetett munkát akarnak kiadni a kezükből. Tabata hozzátette, hogy bár a játékosok nem azzal foglalkoznak, hogy a történetben esetleg még megtalálható lukakat keresgéljék, ők azért határozottan úgy érzik, jelenlegi formájában még nem teljes a sztori, nem így szeretnének elbúcsúzni a játéktól. Hamarosan további részletekre is számíthatunk az alkotók elmondása alapján.

Az mindenesetre biztos, hogy az első új DLC epizód az Ardyn nevet fogja viselni, tehát nyilvánvalóan Ardyn Izunia kerül a bővítmény középpontjába. Felmérések szerint rá kíváncsi a legtöbb játékos, amit teljes mértékben meg tudunk érteni. Jó esély van arra is, hogy Lunafreya is kaphat egy külön epizódot. 

A Final Fantasy XV eddig Playstation 4-en és Xbox One-on volt elérhető, de a Pocket Edition már iOS és Android készüléken is játszható. A PC-s verzió március 6-án jelenik meg. Várjátok már az új kiegészítőket és a PC-s verziót?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)