Hirdetés

Final Fantasy XV - DLC lesz a paródiából

|

Ha valakinek az hiányzott volna a grandiózus RPG-ből, hogy Noctis egy instant tésztával teli poharat hordjon fejfedőként, annak most teljesülhet az álma.

Hirdetés

A Square Enix és egy japán ételgyártó cég, a Nissin Cup Noodles kollaborációjának köszönhetően hamarosan egy egészen furcsa DLC érkezik a játékba, néhány szerencsés pedig még egy különleges ajándékot is bezsebelhet.

Még tavaly decemberben jelent meg a videó, ami egy Final Fantasy XV reklámot parodizálva kicserélte a játék sok elemét egy nagy bögre gőzölgő tésztára. Ez adta az alapot az új DLC-hez, amelyben a főhős a már említett instant leveses poharat kalapként hordhatja. A két cég egyébként is jó barátságot ápol, mert a japán irodáik mindössze néhány percre vannak egymástól, és előfordult már, hogy a Nissin étellel lepte meg a Square Enix fejlesztőit.

A promóció egyébként nem olcsó mulatság, a DLC kódot tartalmazó instant tésztáért 6048 jent (nagyjából 15 ezer forintot) kérnek el. Ezen felül a játék 30. évfordulója alkalmából érkezik még tizenöt darab különleges pohár is, amelyeken a Final Fantasy játékokban szereplő bossok lesznek láthatóak.

Ez pedig még nem minden, mert harminc szerencsés nyertes még egy, a szériából jól ismert Ultima Weapon alakú villa boldog tulajdonosa is lehet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)