Hirdetés

Final Fantasy XV - nem kell sokáig várni az első DLC-re

|

A Square Enix bejelentette, hogy mikor jelennek meg az első letölthető tartalmak a Final Fantasy XV-höz.

Hirdetés

Nemrégiben végre megjelent a Final Fantasy XV és úgy tűnik, hogy minden kétkedés ellenére nagyon jól sikerült. Ez azért is szerencse, mert a Square Enix elég sok DLC-t készített be előre a játékhoz, most pedig be is jelentették, hogy mikor jelenik meg ezek közül az első.

A cég valójában két csomagot is bejelentett, amelyek december 22-én élesednek. Ezek közül az első a Holiday Pack (Free Version) és mindenkinek hozzáférhető lesz, a második pedig a Holiday Pack+, amit csak a Season Pass tulajdonosok tölthetnek majd le. Mindkét csomagban találhatunk majd különféle kiegészítőket, amikkel egyes tulajdonságainkat pumpálhatjuk fel egy kicsit, persze valószínűleg a fizetős csomagban egy kicsit jobb lesz a felhozatal.

Mindkét verzióban helyet kap továbbá egy jegy, amivel egy januárban megrendezésre kerülő játékbeli karneválra mehetünk majd be. Emellett egy frissítés is megjelenik majd a játékhoz, amivel egy New Game+ feature segítségével újrakezdhetjük a kalandot egy olyan mentéssel, ahol már egyszer befejeztük.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)