Hirdetés

Final Fantasy XV - nézz bele az Episode Prompto első 15 percébe

|

A Final Fantasy XV következő sztori DLC-je holnap lesz elérhető, de addig is lehetőség van beletekinteni a kiegészítő elejébe.

Hirdetés

Tovább szőhetjük Noctis csapattársainak történetét a Final Fantasy XV csomagjaival, amelyek sorában a következő Promptohoz, a herceg gyerekkori barátjához kapcsolódik. 

Az Episode Prompto csak holnap lesz elérhető, de érdemes már most elkezdeni letölteni a patchet, mert majdnem 9 GB helyet foglal el a csomag. A frissítésben a DLC mellett többek között az új  Regalia is helyet kapott. Aki nem tudja kivárni a holnapot vagy csak kíváncsi arra, hogy érdemes-e megvenni a DLC-t, annak érdemes belepillantani a játék első 15 percébe.

Miután Prompto a hóviharban összeesik, egy bázison ébred fel, ahonnan lopózva és a fegyverei segítségével próbál kijutni. Nem véletlen, ha a környezet és a sunyulós játékmechanika a Metal Gear szériát juttatja eszünkbe. 

A jövőben további két DLC lesz elérhető: az egyik Ignis történetét tárja elénk, a másik pedig egy többjátékos módot tartalmaz, illetve már biztos, hogy a gamescom során valami nagy bejelentésre kerül sor a játékkal kapcsolatban.

Az Episode Ignis kapcsán egyelőre annyit lehet tudni, hogy valamikor december folyamán érkezik meg. Addig is egy ütős trailerrel hangolódhatunk rá a következő DLC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)