Hirdetés

Final Fantasy XV - hamarosan itt a második sztori-DLC

|

Már néhány hónapja megjelent a Final Fantasy XV első, a történetet bővítő DLC-je, amit heteken belül követ az Episode Prompto.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy Noctis mindegyik csapattársához kapcsolódva érkezik egy-egy csomag a Final Fantasy XV-be. Ennek ellenére a második csomag, az Episode Prompto teasere alaposan megnehezítette a várakozást a rajongóknak. Most kiderült, mikor tudhatjuk meg, mi történik Noctis gyermekkori barátjával.

Az Episode Prompto június 27-én jelenik meg, ennek kapcsán pedig érkezett egy új kedvcsináló, bár ebből a sztoriról nem fogunk semmit megtudni. A videóban a DLC zenéjének szerzője, a Final Fantasy XI és XIII-2 dallamait is jegyző Mizuta Naosi mesél arról, hogyan alkotta meg a Final Fantasy XV következő sztorijának háttérzenéjét. Elmondása szerint sokkal nagyobb szabadságot kapott és azt is alaposan elmagyarázták neki, milyen sztorielemek határozzák meg Prompto karakterét.

Az Episode Prompto után egyébként még két DLC van hátra, amik közül egy Ignis történetét mutatja be, egy pedig egy többjátékos módot hoz. Ráadásul mindez idővel jobban fog kinézni Xboxon is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)