Hirdetés

Final Fantasy XV - te milyen DLC-t szeretnél?

|

A Final Fantasy XV készítői egy kérdőívet is a játékba építettek a legújabb frissítéssel, amiben elmondhatod a véleményed a munkájukról.

Hirdetés

Ma egy új frissítést lőnek ki a Final Fantasy XV alkotói, ami hoz néhány kifejezetten apró tartalmi újdonságot. Így például Ignis megtanult elkészíteni egy új, tofu-alapú kaját, Noctis kapott egy új ruhát, a rajongói fotóverseny győzteseinek művét pedig kiállították a Hammerheadben. De nem ezek a fontos újdonságok.

Érkezett például egy hasznos bugjavítás, ami a játék összeomlását akadályozza meg, mikor bizonyos toplistákat néznénk meg. A játék főmenüjébe pedig bekerült egy kérdőív, amit június 6-áig tölthettek ki a játékban, illetve elméletileg később a Square Enix honlapján is. Ebben elmondhatjátok a véleményeteket a Final Fantasy XV-höz kiadott frissítésekről, DLC-kről, illetve a játék készítőinek kommunikációjáról is. Így minden bizonnyal szóba kerülnek a jövőbeli tartalmak, amik tovább növelhetik a Final Fantasy XV eddig sem épp elhanyagolható pénzügyi sikerét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)