Hirdetés

Final Fantasy XV - tíz perc gameplay, meg ami mögötte van

|

A játék világában való barangolás mellett egy a technikai részletekre koncentráló videó is megjelent a következő FF-univerzum első játékáról.

Hirdetés

A Square Enixnél már sejtik, mikor jön ki nagyjából a Final Fantasy XV, de mivel ez még valószínűleg odébb van, csepegtetnek némi gameplayt a hűséges rajongóknak. Akiket kicsit jobban érdekel a dolgok technikai oldala, azok bekukkanthatnak a színfalak mögé. Bár sajnos különösebb kommentár nélkül.

A játékmenetet ábrázoló videó a Tokyo Game Shown is bemutatott trailerhez hasonlóan kezdődik, azaz a főszereplő csapatot látjuk az autójukban. Ezután azonban kipattannak bejárni kicsit a környező vidéket. A táj gyönyörűen lett ábrázolva, a látótávolság elég nagy, és az animációk is kiváló minőségűek - bár például az irányváltások egyelőre kicsit darabosak.

Emellett a napszakváltások különböző fázisait is megnézhetjük, bár ezek talán jobban látszanak a rövidebb tech demóban, ahol felgyorsítva láthatjuk egy-egy helyszínen az egész folyamatot.Ez utóbbi videóban egyébként a pályák és a karakterek elkészítésébe is betekintést nyerhetünk. A játék demója március végén érkezik, a Finaly Fantasy Type-0 HD részeként.

Egyelőre sajnos csak ennyi, várjuk a további infókat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)