Hirdetés

Final Fantasy XV - újabb demó érkezik, de mi kimaradunk belőle

|

Egy újabb demót jelentettek be a Final Fantasy XV-höz, de a ezzel kipróbálható verzióval a világ nagy része egyáltalán nem fog találkozni.

Hirdetés

A mai nap folyamán Hajime Tabata, a Final Fantasy XV rendezője bejelentette a Final Fantasy XV Judgment Disc névre keresztelt új demót, ami a játék kezdetétől, egészen az első epizód közepéig terjedő időszakot öleli fel. Egyetlen nagy gond van csupán a dologgal kapcsolatban.

Mégpedig az, hogy a demó kizárólag Japánban lesz elérhető. A készítők azzal indokolták meg döntésüket, hogy ennek a régiónak különösen fontos a a teljes verzió megvásárlása előtt is kipróbálhassák az adott játékot. Halkan merem csak megjegyezni, hogy a bizony Föld egyéb pontjain is meglenne erre az igény. A nagyjából egy-másfél óra hosszú Judgment Disc egyébként csak easy nehézségi fokon indítható el, és képességbeli megkötéssel és szintkorláttal is ellátták. 

A Final Fantasy XV megjelenése november 29-én várhat, a játék PlayStation 4 és Xbox One konzolokra érkezik. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)