Hirdetés

Final Fantasy XV - titkolóznak a megjelenési dátummal kapcsolatban

|

A producer szerint simán megy a fejlesztés, így sikerült belőni, mikorra fogják befejezni a játékot. Vajon nekünk is elmondják nemsokára?

Hirdetés

A Final Fantasy XV-öt már jövő márciusban kipróbálhatjuk a Type-0 HD mellé érkező demóban, de a Square Enixnél már a teljes verzió megjelenési dátumát is megközelítőleg tudják. Ezt azonban nem valószínű, hogy elérnék a jelenlegi csapattal, úgyhogy új munkatársakat keresnek a tokiói iroda csapatába.

A játék producere, Tabata Hajime beszélt minderről a Paris Game week alkalmából. A francia fővárosban Tabata azt nyilatkozta, a csapat rendkívül lelkes, miután a Final Fantasy XV bemutatkozása nagyon jól sikerült a Tokyo Game Show-n, és a rajongóktól is pozitív visszajelzéseket kaptak.

 

Valószínűleg az is segített, hogy a játék már a fejlesztés viszonylag késői szakaszában jár, így megkezdődött a végleges verzión történő munka. A fent említett toborzás is emiatt kell, ehhez a szakaszhoz ugyanis már nem elég nagy a jelenlegi gárda.

A csapat bővítésének másik oka nem más, mint hogy kijelölték a játék úgynevezett "megjelenési ablakát", azaz azt a negyedéves periódust, amikor is ki kellene jönnie a végleges játéknak. Ezzel kapcsolatban Tabata nyilatkozata nem túl reménykeltő: "Mindent megpróbálunk, hogy ezt a kijelölt megjelenési dátumot tartani tudjuk. De mindez, úgy hiszem kicsit tovább fog tartani, mint remélitek."

Ti előveszitek valamelyik Final Fantasyt, míg kiderül, mikor jön a FF XV?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)