Hirdetés

Final Fantasy XV - nyugodtan meztelenre modolhatsz mindenkit, a Square nem bánja

|

A játék PC-s verzióját nyugodtan modolhatják majd, akik szeretnék, a Square nem fog beleszólni.

Hirdetés

A Final Fantasy XV jön PC-re, és mint mindent, természetesen már ezt is modolnák a játékosok. Persze nem minden mod gyerekbarát, és már most borítékolható, hogy lesznek, akik megszabadítanák ruháiktól a karaktermodelleket. Ugyan a Square Enix nem feltétlen boldog ettől, de a szabadságot fontosabbnak tartják.

A rendező, Hajime Tabata elmondása szerint ezeket a modokat nem nagyon szeretnék látni a fejlesztők, és nem örülnek neki, hogy létezni fognak. Ettől függetlenül a meztelen textúracsomagok még mindig vállalhatóbbak, mint az, hogy ők korlátozzák a játékosok kreatív szabadságát.

"Fontosabb az én szememben az, hogy ne akadályozzuk az embereket. Ez is része a játékkultúrának manapság. Ezek az emberek megvették a játékot, az övék, csináljanak vele, amit szeretnének. Nem gondolom, hogy ez egy jó dolog [a meztelen modok], de rábízzuk a játékosok morális mércéjére. Szeretném megadni a lehető legnagyobb szabadságot."

Kíváncsiak leszünk, hogy a Final Fantasy XV: Windows Edition megjelenése után hány másodperccel fog lekerülni Cindyről a ruha. A játék még nem kapott megjelenési dátumot, valamikor 2018-ban lehet számítani rá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)