Hirdetés

Final Fantasy XV - minden részlet kiderült az ünnepi tartalmakról

|

Lehet majd tovább nyüstölni a Final Fantasy XV-t az ünnepek alatt, a Holiday Pack mellett egy új játékmód is érkezik majd.

Hirdetés

A Square Enix bejelentette, hogy a karácsonyi ünnepek előtt megjelenő Holiday Pack DLC mellett egy új játékmódra és rengeteg friss tartalomra számíthatnak a Final Fantasy XV játékosai.

A New Game Plus fantázianevet kapó mód és a Holiday Pack is a december 22-i frissítésben érkezik. Az előbbi mindenki számára ingyenesen elérhető lesz, utóbbinak csak egy része - több tartalom eléréséhez a Digital Premium Editionnel kell rendelkeznünk, vagy meg kell vennünk a 25 dolláros Season Passt, amihez egyből jár a Premium Holiday Pack.

Ha viszont beruházunk rá, akkor az ünnepi csomag megajándékoz bennünket a Ring of Resistance névre keresztelt gyűrűvel, ami az egész csapatot megvédi a saját mágikus sebzésünktől. A Tech Turbocharger egy olyan eszköz lesz, ami gyorsítja Noctris technikai sávjának feltöltési idejét, de az Armiger sávot befagyasztja. Az Armiger Accelerator pont az ellenkezőjére lesz jó. A Blitzer's Fanfare és a Tactician's Fanfare muzsikák extra AP szerzésre lesznek jók. A Key of Prosperity is a pakk tartalma lesz, ami megnöveli az értékes tárgyak találási esélyét. A Stamina Badge sem marad ki, mellyel Noctris úgy tud majd futni és függeszkedni, hogy közben nem használja fel állóképességét. Mindezeken felül janárban élesedik majd egy különleges fesztiválos öltözet és egy ünnepi fotókeret is, melyeket szintén megkapnak a Premium Holiday Pack tulajdonosai. 

Ingyenesen megkapjuk viszont a Warrior's Farfare zenepakkot, a Nixperience Band kütyüt, ami lezárja az XP-szerzést, a Carnival Passportot, amivel egy karnevál közepén találhatjuk magunkat, valamint a Choco-Mog Tee-t, egy exkluzív, chocobo-mintás pólót.

A Premium csomag ezek mellett még rengeteg kiegészítővel, felszereléssel, és mókával érkezik, hogy teljes legyen a Final Fantasy ünnepi hangulata.

Ti várjátok már a karácsonyi DLC-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)