Hirdetés

Final Fantasy XV gépigény - nem kell erőmű Noctisék kalandjához

|

Ugyan a Final Fantasy XV csak jövőre látogat PC-re, a készítők már most megosztották velünk, milyen szintet kell megugrania a gépünknek, ha nem szeretnénk kimaradni a játékból.

Hirdetés

A Final Fantasy XV technikai szempontból komoly kihívásokat okozott a Square Enixnek, a teljesítmény nem volt az igazi sem az eredeti konzolos megjelenéskor, sem a PS4 Pro támogatásának élesítésekor. Ennek ellenére úgy tűnik, a PC-s változat viszonylag simán készül el, igaz valószínűleg az Nvidia is egész sokat segített a japánoknak.

Hirdetés

A csapat olyannyira magabiztos, hogy már most megosztották velünk a szerepjáték gépigényét, pedig még a megjelenésről is csak annyit tudunk, hogy 2018 első negyedévében esedékes. A Final Fantasy XV minimum gépigénye egyébként kifejezetten baráti lett, de még az ajánlott konfiguráció sem egy kifejezett csúcsgép.

Final Fantasy XV minimum gépigény

CPU: Intel i5 2400 (3,1 GHz), vagy AMD FX-6100 (3,3 GHz)
Memória: 8 GB RAM
Videokártya: GeForce GTX 760
DirectX: 11

Final Fantasy XV ajánlott gépigény

CPU: Intel i7 3770 (3,4 GHz), vagy AMD FX-8350 (4 GHz)
Memória: 16 GB RAM
Videokártya: GeForce GTX 1060
DirectX: 11

A játék Windows Store oldalán, ahol feltűnt a gépigény azt ugyan nem árulták el a készítők, hogy ezek a konfigurációk milyen beállítások mellett futtatják majd a Final Fantasy XV-öt. De érdekességképpen korábban elárulta az Nvidia, hogy még két 1080Ti segítségével sem tudták 4K-ban elérni a 60 fps-t, így valószínűleg a fenti adatok a jelenleg elterjedt Full HD-s felbontásra vonatkoznak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)