Hirdetés

Final Fantasy XV - PC vs. PS4 Pro grafikai összehasonlítás

|

Egy videón egymás mellé tették a konzolos és PC-s verziókat, hogy kiderüljön, ki járt jobban a Final Fantasy XV-tel.

Hirdetés

Nagyot ment a Square Enix a Final Fantasy XV-tel a gamescomon, hiszen a helyszínen jelentették be a PC-s verziót, amelynek első látnivalóitól eldobtuk az agyunkat, Pacáék pedig ki is próbálhatták a helyszínen a Windows Editiont az Nvidia csúcsgépein. 

Hirdetés

A PC-s verzió tökéletesen játszható lesz kontrollerekkel, de természetesen egérrel és billentyűzettel is lehet tolni, a modding támogatása pedig további színt visz a játékba. De vajon ki jár jobban? Aki befizet a megfelelően durva hardverrel akár 4K mellett is 60 fps-sel zakatoló változatra, vagy aki a Sony jelenlegi legerősebb masináján bővíti vele a gyűjteményét? Most az egyik YouTube felhasználó, Cycu1 alábbi videójának köszönhetően vethetjük össze a Final Fantasy XV két változatát, avagy röviden összefoglalva következzék a PC vs. PlayStation 4 Pro grafikai összehasonlítás. 

A Final Fantasy XV: Windows Edition 4K-s textúrákkal, Dolby Atmos támogatással,  különböző Nvidia GameWorks effektekkel (például TurfEffects, Hairworks, Flow, HFTS Shadows, VXAO) és számos más technológiai plusszal jön valamikor 2018 elején. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)