Hirdetés

Final Fantasy XV - hamarosan már nem csak az utakon vezethetünk

|

Június végén a Final Fantasy XV új járgánya mellett a következő csapattárshoz tartozó DLC is elérhető lesz.

Hirdetés

Lehetséges, a Final Fantasy XV kérdőíve során többen szóvá tették, hogy elégedetlenek azzal, hogy a srácok autója - a fiúkkal ellentétben - nem elég macsó és nem lehet szabadon száguldozni vele a terepen. Nos, a Square Enix meghallgatta az imáikat. 

A Final Fantasy XV következő frissítésében bekerül a játékba a Regalia Type-D, ami az eddigi kocsi off-road változata, így nyugodtan belevethetjük magunkat a vadonba, nem muszáj követi a lebetonozott utakat. Nem csak a külcsín változott, hanem egy új feature is bekerült az autóba: ezentúl ugratni is tudunk majd vele. 

Június végén a következő csapattárshoz tartozó történet szál, vagyis az Episode Prompto is elérhető lesz. A DLC-ben a névadó Prompto kerül fókuszba, így őt ismerhetjük majd meg közelebbről. A fentiek mellett a Cup Noodle Star esemény is kezdetét veszi.

Ti örültök az új járgánynak? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)