Hirdetés

Final Fantasy XV: Royal Edition - jöhet a teljes csomag?

|

Korhatárbesorolása már van, és nem nehéz megtippelni, mit tartalmaz majd a Final Fantasy XV új kiadása.

Hirdetés

Valamikor tavasszal megjelenik PC-re a Final Fantasy XV: Windows Edition, ami magába foglal minden ingyenes és fizetős DLC-t, ami a konzolos változathoz megjelent.

Hirdetés

Nem kapunk majd sokkot, ha a Square Enix PlayStation 4-re és Xbox One-ra ezzel egyidőben kiad egy olyan csomagot, amiben szintén minden benne van. Ez lehet a Final Fantasy XV: Royal Edition, mely az Egyesült Államok korhatárbesorolási bizottsága, az ESRB honlapján jelent meg. A leírás csak annyit mond, amennyit az alapjátékról is el lehet mondani, szóval egyelőre csak találgathatunk, mi lehet ez, de mivel minden beígért DLC megjelent, ideje egy mindent egybegyűjtő kiadásnak. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)